Cãrţi, oameni, drumuri

semn spre carte 3 bCãrţile par a fi o prezenţã constantã în viaţa multor oameni. Oamenii folosesc cãrţile pentru a-şi pava drumurile vieţii. Pe drumuri pavate oamenii pot cãlca cu încredere spre destinaţia doritã. Poate fi oricât de departe destinaţia aleasã cãci, mai încet sau mai repede, pas dupã pas sau alergând, pânã la urmã vei ajunge. Dar, atunci când drumurile sunt doar nişte şleauri, râpe fãrã fund sau ape învolburate, orice destinaţie este atât de departe încât orice ar face omul, nu o va gãsi niciodatã. Şi atunci, este nesar sã pavãm drumurile vieţii astfel încât de la primii paşi, înaintarea omului sã fie linã şi atractivã. Cãrţile sunt pavelele menite sã netezeascã calea oricãrui om, sã-i dea posibilitatea sã ajungã cât mai departe. Când cãrţile lipsesc, drumurile se închid, sfârşesc înainte sã înceapã. Nu este nevoie întotdeaunã sã plecãm în lume pentru a gãsi cãrţile care ne lipsesc, uneori cãrţile vin spre noi. Trec din mânã în mânã, strãbat drumuri, trec ape, urcã munţi. Poartã între coperţile lor nu numai poveşti ci şi gânduri frumoase şi frânturi de suflet prinse de Semnul Spre Carte. Mai multe cãrţi, mai multe drumuri deschise, mai multe şanse adevãrate pentru oameni !
Proiectul Semn Spre Carte aşteaptã susţinerea voastrã în competiţia de idei Ţara lui Andrei. Mai multe voturi, mai multe şanse pentru copii. Pânã la 15 mai aşteptãm votul vostru aici!

sursa

sursa

 

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Sonia
  mai 10, 2014 @ 06:47:54

  Mi-au rămas cuvintele mici în fața gesturilor tale. Mulțumesc mult!

  Răspunde

 2. roxdumitrache
  mai 10, 2014 @ 07:20:51

  Sonia, oricare gest al meu este mic în faţa gândului tãu atât de frumos realizat!

  Răspunde

 3. Radu Thor
  mai 10, 2014 @ 16:03:24

  „Dar, atunci când drumurile sunt doar nişte şleauri, râpe fãrã fund sau ape învolburate, orice destinaţie este atât de departe încât orice ar face omul, nu o va gãsi niciodatã.”
  Omul este singura fiinţă care îşi poate menţine echilibrul pe orice fel de suprafaţă. Numai că nu toţi o ştiu! 😉 Spor la vot!

  Răspunde

 4. roxdumitrache
  mai 10, 2014 @ 19:14:58

  Multumesc, Radu ! Sper ca Semn Spre Carte sa fie aleasa pentru a primi finantarea. Daca nu, asta e! Noi vom sustine in continuare campania. Omul poate atat de multe, dar are nevoie sa invete acest lucru. Pentru asta are nevoie de ajutor dar si de carti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: