Ziua Fericirii – 20 Martie

Prima zi calendaristicã de primãvarã a trecut de demult. Nici mãcar nu îmi amintesc cum a fost. Prea multe zile friguroase s-au scurs de atunci. Prea multe ploi au curs, prea mult vânt a purtat aripi prea obosite sã mai zboare.
Am uitat şi prima noapte cu lunã plinã a acestei primãveri. A fost prea rece pentru a rãmâne cu privirea lipitã ce cerul nopţii. Astrul a rãsãrit, a strãlucit şi a plecat obosit în zori.
Credeam cã am obosit şi eu aşteptând o zi însoritã, o zi caldã, mirosind a primãvarã dar iatã cã astãzi, Ziua Fericirii mi-a adus-o în dar. Şi ca sã fie completã aceastã zi, am petrecut-o afarã, scãldatã de lumina Soarelui, îmbãtatã de parfumul zambilelor şi de aburul cald ce se ridica din pãmâtul jilav. O zi perfectã! Sunt sigurã cã vor veni din ce în ce mai multe zile calde dar niciuna nu va fi mai frumoasã decât cea de astãzi. De ce? Pentru cã am petrecut-o muncind, în aer curat, alãturi de o bunã prietenã. Uneori fericirea vine în porţii mici dar preţioase. Meritã sã o pãstrãm în memorie spre neuitare.
Nu sunt eu zambila, dar priviti ce frumoasa sunt!

Nu sunt eu zambila, dar priviti ce frumoasa sunt!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: